Joseph's Safe Websites Project

Demoy, Chaty, Vidy and Listy will be uploaded and should be working on Testnet 19 after this bug is fixed.

5 Likes

Chaty is uploaded and could be working for you so head to safe://chaty.test .
If you can see a message (try post a message as well) it’s working, if it’s working for you please let me know, my websites aren’t working for me just yet but it might be just my computer.

3 Likes

It seems to work, but it takes a while when starting:

Chaty1

3 Likes

Thank you very much for testing!

1 Like

Works for me - and loaded pretty quickly too.

1 Like

I uploaded Listy just head over to safe://listy.test. If chaty worked for you then listy should work for you as well. There are no web cards uploaded at the moment so if it works for you please put a link for chaty.test. It’s title should be: Chaty [Test Version]. And it’s description should be: Previously know as Safe Chat. A website built on the Safe network with the ability to send public messages using the safe DOM API, particularly Mutable Data.

4 Likes

Hmm … not so much luck with this one.

Created a new note and tried to upload, but no response.

2 Likes

I was able to go through the procedure to create a safe site via listy, but the site doesn’t seem to be created, because error -103 when trying to surf to it.
Edit: of course this site is about adding an existing safe site to the list, not creating a new one.
But this also doesn’t work for me.

1 Like

I think I fixed a bug, could you try it again ? Also the link you give listy needs to be valid or it won’t display

No, lots of errors now. Is it meant to authenticate by the way, because the authenticator did not pop up asking for permission.

2017-09-05-225451

1 Like

It is supposed to only authenticate if you are uploading something (Chaty, Vidy and Listy) so people without an account can still use.
I think those errors aren’t actually that bad, before a webcard is loaded its url is first checked to make sure there is actually a website there otherwise it is ignored, but it should display all the valid webcards. I am still working on it but I am not able to test the changes I make so things may take longer than I would like to solve.

1 Like

Actually it did work when I created a webcard and uploaded it. At least it asked me to authenticate and a popup said the upload was successful. Where do I go to see the web card? I must admit I don’t really understand what this app does.

1 Like

All webcards should be loaded in the middle of the screen and should look a bit like Chaty, I think I fixed the problem. there was something wrong with how the website did checks. The website has been uploaded with the changes and should be working now.

The purpose of the website it to keep a ist of all the safe network websites, to navigate to website just click on a webcards title.

Ok last fix for me today, everything should be working now.

OK here’s what happens step by step - hope it helps.

  1. Hard reload

  2. create a web card

  3. Authenticate
    2017-09-05-231700

  4. Upload - says its successful but can’t see it anywhere

1 Like

Thanks @JPL I think I just sorted it out try it again to see if it is working for you now

1 Like

Now it works, but what I ‘feared’: 4 times the same entry (because tried that many times)…

1 Like

I will try tomorrow to add a filter for removing depulicate URLs

3 Likes

Also working for me now

3 Likes

Hmm… Was working in Linux yesterday but not working in Windows today.

2 Likes