Feedback for Test 17 (internal testing)

Heyso now all forum members with Trust level 2 are on test 17?

My guess is that’s a leak - so perhaps the Dev Update will announce it…?

5 Likes

Trust level 2???

1 Like

@s3r610 Go to your profile, hit expand and see if it says trust level 2

Ah OK. I just saw the image here on the forum and got excited. The network doesn’t seem any slower / different so I wondered if it was real

23 posts were merged into an existing topic: Trust Level 2 requirements

Yeah I wonder where you got that original idea from?!? :slight_smile:

1 Like

And if anyone is not at level 2 then just participating in the forum (reading and/or posting over many days) will get you to level 2. The forum rewards those you show a genuine interest in the project.

I believe I should be at Trust Level 2, been participating for more than a year and I believe I have met all the requirements.
Any idea why I’m not?

When I click on you, it says “Member”, which should be Trust Level 2

Resolved now. Thank you.

I’ve installed the Safe browser, created an account and logged in to it. The Authenticator says I’m connected, but, I can not browse any safe sites. I only get the message:

This site cant be reached
ERR_NOT_IMPLEMENTED

Why is it not working? Have I missed something?

You’re connecting to non-existing website.

Try this one…

safe://portlandspirit/

This is the one of the first one that is functional currently.

1 Like

Yes, thank you!

Jack your body! :slight_smile:

I tried the other sites mentioned previously in this thread, and none seemed to work, so I thought it was something on my end.

Yes, I had the problem, so good to see the explanation here. It would be good to get a list of currently available websites. It would also be good to have some email IDs to write messages to :slight_smile:

The network data was wiped out, that’s why.

Great first impressions of the browser using win7, but whats the safe network symbol above the home button for? It seems like that should be a button but it is just an image, no big deal really.

The web mail opens really well but i am having trouble opening the web hosting manager, it says ‘Failed to Connect’ I have retried several times but not opening, is there something im doing wrong?
EDIT: web hosting manager is working for me now

1 Like

Hello, trying to test the test 17 but i’m unable to set my ip on https://invite.maidsafe.net.

I had the same message a few times, i kept refreshing the invite token and it worked on about the 4th retry

Ok thank you, i will try this :slight_smile: