Български (Bulgarian) 🇧🇬 Добре дошли в Safe Forum

Phantom: инструмент за управление на сайтове в SAFE мрежата

Може да следите проекта на английски тук: Phantom: a publishing tool enabling users of the SAFE Network to easily manage websites

Хранилище с отворения код на проекта
Последни новини
URL адрес в SAFE мрежата

Моля, обърнете внимание, че в момента разработката на приложението е в очакване на пускането на следващата версия на SAFE Network Desktop App, която съдържа някои зависимости. Поради тази причина, safe://phantom вероятно няма да работи за вас още няколко дни и просто ще покаже празна страница.

Представяме ви Phantom, инструмент за лесно управление на уебсайтове в SAFE мрежата. Phantom е проектиран да живее изцяло в рамките на SAFE мрежата, като позволява на потребителите да създават и управляват уебсайтове и блогове, без изобщо да бъдат изложени на стария интернет.

Phantom е изграден върху библиотеката на NodeJS на SAFE браузъра, което позволява функционалност на ниво приложение, без да се налага да инсталирате и една програма. Всичко, което трябва да направите, е да отидете на safe://phantom във вашия SAFE браузър.

График

Стремим се да публикуваме актуализации тук всяка сряда с резултатите от предишната седмица. Кодът ще се актуализира много по-често (очаквайте 2-3 команди на ден в дни, в които програмиста зад проекта е свободен, и 0-1 в дни, в които е на дневната си работа.)

Програмиста зад проекта работи като служител по поддръжка на психичното здраве (но очевидно е бивш IT специалист ), така че за съжаление работи на смени и не знае кога ще работи до края на предходната седмица, така че не може да осигури по-конкретен график от това.

1 Like